Upholstery PLUM

Pris:155.00SEK
Köp

Upholstery Spray möbelfärg kan ge dina mjuka möbel, mattor, kuddar, gardiner och även sittunderlag och stoppning av din bil ett fräscht utseende enkelt.

 

  • Upholstery Spray möbelfärg torkar mjuk

  • Det är lätt att rena omkring det

  • Färgen varken flagnar eller spricker

  • UV-säker – bleknar inte

  • Drivgasen är samma som används i livsmedel så färgen är giftfri.

 

Är ditt möbeltyg ännu starkt men bleknat? Är det för dyrt att byta stoppningen? Ser textilier i din bil trötta ut? Färga dem igen med vår Upholstery Spray. Gör det själv och spara pengar! Titta på våra demovideo och du ser hur enkelt det är att färga soffan och bilstolar.

 

Fräscha upp soffor, stolar, soffkuddar, mattor, gardiner, borddukar, handdukar, trädgårdsmöbler. Färgen kan användas på vattenabsorberande material och passar för att färga över större ytor.

 

Alla textiler kan man inte färga med Upholstery Spray. Vi rekommenderar att du gör ett enkelt prov innan du börjar färga för att bli säkert på att tyget passar för att färga. Tumregeln säger att om tyget absorberar vatten, passar Upholstery Spray bra. Om tyget är täckt med vattenavvisande lager, passar Upholstery Spray inte. Ett enkelt prov: häll lite vatten på tyg och se till om tyget absorberar det eller faller bort i droppar. Vi rekommenderar att du alltid gör ett prov på ett litet dolt ställe innan du börjar färga större ytor.