Upholstery CARIBBEAN BLUE

Hinta:16.20EUR
Lisää ostoskoriin

Upholstery Spray huonekaluvärillä voit uudista nopeasti ja kätevästi pehmeitä huonekaluja, mattoja, ikkunaverhoja, tyynyjä ja jopa auton istuimien päällyskankaita.

 

Upholstery Spray huonekaluväri kuivuu pehmeäksi ja maaliläiskiä on pinnoilta helppo poistaa. Väri ei kuoriudu pois eikä halkeile. Maalit sisältävät vain ei-toksisia ruoka-aineissa käytettäviä kaasuja.

 

Onko huonekalujen kangas vielä kestävä, mutta liian haalistunut? Onko kankaan vaihtaminen liian kallista? Näyttävätkö auton tekstiilipinnat väsyneiltä? Värjää ne meidän Upholstery Spray-värillä. Tee se itse ja säästä rahaa! Katso mainosvideoita ja näet, miten helppoa on värjätä sohvaa ja auton istuimia.

 

Upholstery Spray huonekaluväri ei kuoriudu ja on UV -kestävä.
Uudista sohvat, tuolit, sohvatyynyt, matot, ikkunaverhot, pöytäliinat, pyyhkeet, pihakalusteet.
Maali sopii imeytyvien materiaalien ja myös suurempien pintojen värjäämiseen.

 

Kaikkia kankaita Upholstery Spray-värillä värjätä ei saa. Ennen värjäämistä kannata tehdä nopea testi, jotta voisit olla varma, että väri sopi kyseiseen kankaaseen. Peukalosääntö on, että jos kangas imee vettä, sitten Upholstery Spray sopii, mutta jos kankaassa on vettä hylkäävä pinta, maali ei toimi.

Helppo testi: kaada kankaalle vettä ja katso, imeytykö se kankaaseen tai valuu pois ja kangas jää kuivaksi. Suosittelemme kokeilla Upholstery Spray-väriä pienellä alueella AINA ennen suuremman pinnan värjäämistä.

 

Ohjeet löydät nettisivuiltamme ”Ohjeet ja Niksit”- otsikon alta