Simply Spray BRIGHT YELLOW

Pris:79.00SEK
Köp

Med Simply Spray textilfärger kan du ge dina kläder, t-skjortor, jeans och hattar ett fräscht och unikt utseende.

Simple Spray textilfärger är säkra (giftfria och icke-brandfarliga) – enkla att använda – lämnar tyget mjukt – luktfria – absorberas in i tyget – torkar vid rumstemperatur – blir maskintvättsäkra.

Simple Spray textilfärg är säker (giftfri) spray-färg – enkelt att använda, lämnar tyget mjukt och har ingen obehaglig lukt. Med Simply Spray textilfärger kan du ge ett fräscht utseende till gamla kläder, t-skjorter, jeans och hattar. Simply Spray textilfärg absorberas in i tyget, torkar vid rumstemperatur och blir maskintvättsäker.

SIMPLY SPRAY TEXTILFÄRGER

  • Blir mjuka och elastiska

  • Torkar på endast 30 minuter

  • Maskintvättsäkra efter 72 timmar

  • Torkar vid rumstemperatur – behöver ingen fixering eller strykning

  • Kan tvättas bort från händer med vatten och tvål

  • Blekningssäker

Simply Spray textilfärg kan användas för att färga t-skjortor i batik-teknik utan att du behöver besvära dig med flytande färger. Bara vecka-vik, spraya och klart! På samma sätt kan du färga kläder, gardiner, lampskärm, örngott, dockor och annat konsthantverk. En möjlighet är att använda färg med stencil och ge dina kläder personligt utseende. Idéer får du från kapitel Tips och teknik på vår sida.

Simply Spray passar till majoriteten av material från naturliga fiber, inklusive bomull, rayon, linne, läder och hampa. Det finns flera tusen olika tyg i världen och tyvärr passar Simply Spray inte till alla. Vi rekommenderar att du gör ett enkelt prov innan du börjar färga för att bli säker på att tyget passar för att färga. Tumregeln säger att om tyget absorberar vatten, passar Simply Spray bra. Om tyget är täckt med vattenavvisande lager, fungerar färgen inte. Ett enkelt prov: häll lite vatten på tyg och se till om tyget absorberar det eller faller det bort i droppar.