Simply Spray BRIGHT PINK

Hinta:8.40EUR
Lisää ostoskoriin

Turvallinen ja helppokäyttöinen, kangas jää pehmeäksi.

Simply Spray kangasväri on ei-toksinen spray-väri, mikä ei koveta kangasta.

Simply Spray on helppokäyttöinen, ei-toksinen eikä eritä epämiellyttävää hajua.

Simply Spray kangasvärillä voit piristää ja uudistaa vanhoja vaatteita, T-paitoja, farkkuja tai hattuja. Voit koristaa vaatteita ja muuttaa niitä omaperäisemmäksi sablonien avulla. Simply Spray kangasväri imeytyy kankaaseen, kuivuu huonelämpötilassa ja on konepestävä.

 

  • Kangas jää pehmeäksi ja joustavaksi
  • Kuivuu jopa 30 minuutissa
  • 72 tunnin kuluttua konepestävä
  • Kuivuu huonelämpötilassa – ei kuumakäsitellä eikä silitetä
  • Poistuu iholta vedellä ja saippualla
  • Ei haalistu

 

Simply Spray värejä voidaan käyttää batiikki-värjäystekniikassa valuvien nestemäisten maalien sijasta. Vain rypistä, poimuta kangas, sumuta väriä päälle ja valmis! Samalla tavalla voit värjätä vaatteita, ikkunaverhoja, lampunvarjostimia, tyynyliinoja, nukkeja ja muuta käsityötä. Ideoita löydät nettisivuiltamme ”Niksit ja menetelmät”- otsikon alta.

 

Simply Spray sopii melkein kaikkiin luonnonkuituisiin materiaaleihin, mukaan luettuna puuvilla, keinosilkki, pellava, nahka ja hamppukangas.

 

Maailmasta löytyy tuhansia erilaisia kankaita ja valitettavasti kaikkiin Simply Spray ei sopi. Ennen värjäämistä kannata tehdä nopea testi, jotta voisit olla varma, että maali sopi kyseiseen kankaaseen. Peukalosääntö on, että jos kangas imee vettä, sitten Simply Spray sopii, mutta jos kankaassa on vettä hylkäävä pinta, maali ei toimi. Helpon testin voit suorittaa seuraavalla tavalla: kaada kankaalle vettä ja katso, imeytykö se kankaaseen tai valuu pois ja kangas jää kuivaksi.